Süper Lig'de bu akşam 3 maç oynanacak

Düzenleyen:
Süper Lig'de bu akşam 3 maç oynanacak

SPOR Haberleri

Hepsi final özelliğinde. Kaybeden yanar, puan alan rahatlar. Eskişehir’e ise galibiyet gerek

Mersin İdman Yurdu’nun matematiksel olarak düştüğü Süper Lig’de bugün 19.00’da 3 maç var ki öyle böyle değil. Sonuçlar ateş hattındaki herkesi ilgilendiriyor. Hepsi final gibi. Özellikle de Kayserispor-M.Sivas maçı… Sivas’a umutlarını son haftaya taşıması için mutlak kazanması gerekiyor, beraberlik halinde Gaziantepspor maçının sonucuna bakarak umutlarını son maça taşıması söz konusu… Eskişehir, Başakşehir’i mağlup eder Sivas da Kayseri’ye yenilirse Yiğido’nun düşmesi kesinleşiyor. Ç.Rize-Gaziantep maçında iki takımı da beraberlik rahatlatıyor. 
Düşenlerin durumunun son haftaya kalması açısından en kritik olay Eskişehir’in alacağı sonuç ve Kayseri-Sivas maçının neticesi… Eskişehir mağlup olur, Sivas yenilir veya berabere kalır, Gaziantepspor da Rize’den puan alırsa Es-Es ve Yiğido bitime bir hafta kala lige veda ediyor. 

Süper Lig'de bu akşam 3 maç oynanacak

KİM SÜPER?
∂  PTT 1. Lig’e. Adanaspor, Süper Lig vizesi aldı. Doğrudan bilet için Alanya (60 puan) ve Karabük (59 puan) yarışıyor. Play-Off için Adana Demirspor’un yeri garanti. Diğer adaylar Giresun, Balıkesir ve Elazığ’dan 2’si olacak. Düşme hattında ise Karşıyaka ve Erciyes bir alt lige gitti. Son takım Şanlıufra (34 puan) veya 1461 Trabzon (30 puan) olacak.
PTT 1.LİG
19.00 Balıkesir-1461 Trabzon
Atatürk Stadı-Özgür Yankaya
19.00 Şanlıurfa-Adana Demir
GAP Arena-Bülent Yıldırım
19.00 Göztepe-K.Karabük
Atatürk Stadı-Ali Palabıyık
19.00 Giresun-Alanya
Atatürk Stadı-Halis Özkahya
19.00 Denizli-G.Antep BB
Atatürk Stadı-Y.Kemal Uğurlu
19.00 Adana-Vartaş Elazı
5 Ocak F.Terim-Volkan Bayarslan
3.LİG PLAY-OFF FİNALİ
17.00 Diyarbekir-Ofspor
Ank.19 Mayıs-Tolga Özkalfa

Süper Lig'de bu akşam 3 maç oynanacak

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...