Süper Lig yayın ihalesi ne zaman, yayın haklarını kim alacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süper Lig yayın ihalesi ne zaman, yayın haklarını kim alacak?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig yayın ihalesi ne zaman, yayın haklarını kim alacak? | beIN Sports’un yeni sezonda Trendyol Süper Lig’in yayın hakkı sözleşmesinde iyileştirme ve uzatma yapmayacağı iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Süper Lig yeni yayın ihalesinin ne zaman yapılacağı ve Süper Lig yayın haklarını kimin alacağı merak konusu oldu. Katarlı şirketin kararını TFF’ye bildirdiği ifade edildi. Peki, Süper Lig yayın ihalesi ne zaman, Süper Lig yayın haklarını kim alacak?

Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Trendyol Süper Lig’te yeni yayın ihalesinin ne zaman yapılacağı futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Süper Lig’in şu anki yayıncı kuruluşu olan beIN Sports’un sözleşmeyi uzatmayacağı iddia ediliyor. Gözler yeni Süper Lig ihalesinde…

SÜPER LİG YAYIN İHALESİ NE ZAMAN?

Süper Lig yeni yayın ihalesinin ne zaman yapılacağı henüz TFF tarafından duyurulmadı. Ancak TFF’nin Süper Lig yayın hakları ihalesi için çalışmalara başladığı iddia ediliyor. Konu ile ilgili resmi açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır.

TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven, Süper Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk beIN MEDIA GROUP'un, Türkiye Futbol Federasyonu'na yeni sezonda devam etmeyeceklerini bildirdiğini açıkladı.

Digiturk beIN MEDIA GROUP, Türkiye Futbol Federasyonu'na yolladığı mesajda, "Sözleşmeyi iyileştirip uzatmayı düşünmüyoruz ihaleye çıkın…” ifadelerini kullandı.

Süper Lig ve 1. Lig'in yayın haklarını 2023-2024 sezonunun sonuna kadar elinde bulunduran, Digiturk beIN MEDIA GROUP'un Türkiye'deki korsan yayıncılıktan şikayetçi olduğu iddia edildi.

https://twitter.com/barisssn/status/1727971874108256675

https://twitter.com/barisssn/status/1727982085183307791

SÜPER LİG YAYIN HAKLARINI KİM ALACAK?

Süper Lig yayın ihalesi için şu anda ismi geçen bir yayın kuruluşu bulunmamaktadır. Geçmişte S Sport kanalı ile  Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformunun adı Süper Lig ihalesinde geçmişti.

Süper Lig yayın ihalesi ne zaman, yayın haklarını kim alacak?

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...