Süper Lig Puan durumu ve toplu sonuçlar

Süper Lig Puan durumu ve toplu sonuçlar

SPOR Haberleri

Süper Toto Süper Ligin 8. haftası Osmanlıspor-Medipol Başakşehir ve Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor maçlarıyla tamamlandı.

 Ligin 8. haftası Osmanlıspor-Medipol Başakşehir ve Mersin  İdmanyurdu-Trabzonspor maçlarıyla tamamlandı. Beşiktaş, 8. haftayı da  lider olarak geçti
 
Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta, Osmanlıspor-Medipol  Başakşehir ve Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor maçlarıyla tamamlandı. 
 
 Haftanın kapanış maçlarında Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor'u 3-2  mağlup etti. Trabzonspor, bu sonuçla üst üste 4. yenilgisini alırken, Mersin  İdmanyurdu ise ilk galibiyetini elde etti. Günün diğer mücadelesinde Medipol  Başakşehir, Osmanlıspor'u deplasmanda 3-0 yendi. 
 
 Sahasında Çaykur Rizespor'u Quaresma'nın golüyle 1-0 yenen Beşiktaş,  6. haftada yakaladığı liderliğini 19 puanla sürdürdü. Sahasında Gençlerbirliği'ni  4-1 yenen Galatasaray ile deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe  zirve takiplerine devam etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...