Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar

Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesine üç maçla devam edildi. Süper Lig'de oluşan puan durumu ve diğer maçların programı şöyle..

Lider Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ni penaltılardan bulduğu gollerle 2-0 yendi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kadın ve çocuk taraftarların izlediği maça baskılı başlayan Fenerbahçe, oyunu rakip yarı alana yıksa da aradığı golü bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Sarı-lacivertli takım, maçın 57. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Emre Belözoğlu ile 1-0 öne geçti. Karşılamanın hakemi Cüneyt Çakır, 71. dakikada Fenerbahçe lehine bir penaltı kararı daha verdi. Yeniden penaltı noktasına gelen Emre, skoru 2-0'a taşıdı. Mücadeleyi 2-0 kazanarak puanını 51 yapan lider Fenerbahçe, en yakın takipçisi Galatasaray ile arasındaki puan farkını da maç fazlasıyla 7'ye çıkardı.

Günün ilk maçında ise Gaziantepspor, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Konuk ekip Gaziantepspor'a üç maç aradan sonra galibiyeti getiren golü 11. dakikada Traore attı.

Eskişehirspor ile Kasımpaşa arasındaki maç da golsüz eşitlikle tamamlandı.

Ligde dün yapılan karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u 2-1 mağlup etmiş, Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda golsüz berabere kalmıştı.

-Program

Yarın:

13.30 Sivasspor-Elazığspor (Sivas 4 Eylül)

13.30 Kayserispor-Kayseri Erciyesspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has - Seyircisiz)

16.00 Torku Konyaspor-Trabzonspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)

19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Yeni Rize Şehir)

Spor Toto Süper Lig'de oluşan puan durumu ve diğer maçların programı şöyle:
Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...