Süper Lig ekibine 2 dönem transfer yasağı geldi! FIFA Uyuşmazlık Kurulu duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Süper Lig ekibine 2 dönem transfer yasağı geldi! FIFA Uyuşmazlık Kurulu duyurdu

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... FIFA Uyuşmazlık Kurulu, Arvydas Novikovas'un başvurusu üzerine Samsunspor’a iki dönem transfer yasağı cezası verdi. Karadeniz ekibinden şok karar sonrası açıklama geldi.

Süper Lig ekibi Samsunspor, 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırıldı. Litvanyalı futbolcu Aryvdas Novikovas’in sözleşmesini tek taraflı fesheden Karadeniz temsilcisi, haksız bulundu.

FIFA’nın güçlü avukatlarından biri ile anlaşan Samsunspor, CAS davasının kendi lehlerine çözülmesi için umudunu sürdürürken, bugün çıkan ‘transfer yasağı’ haberinin ardından Başkan Vekili Veysel Bilen, yasak kararının kesinleşmediğini ve davanın CAS tarafından görüşüldüğünü ifade etti. Bilen, “Transfer yasağı haberi, çok bayat bir haber. Henüz neticelenmiş bir durum yok. CAS’ta dava devam ediyor. Samsunspor’u davada FIFA avukatı savunuyor. Samsunspor, Novikovas konusunda üzerine düşen tüm edimleri yerine getirmiştir. Konu CAS’ta ve CAS’taki dava da kesinleşmedi” dedi.



 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...