Süper Kupa öncesi karar belli oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe aynı fikre vardı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süper Kupa öncesi karar belli oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe aynı fikre vardı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tartışmalı Süper Kupa finali öncesi durum değerlendirmesi için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. Toplantı sonrası karar belli oldu. İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı öncesindeki iddialar TFF tarafından yalanlandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile mücadele öncesinde bir görüşme gerçekleştirdi.

BAŞKANLAR OTELE DÖNDÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç öncesi durum değerlendirmesi için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bulunduğu otele gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından iki kulübün başkanı arka kapıyı kullanarak otelden ayrıldı.

MAÇIN OYNANMAYACAĞI TEBLİĞ EDİLDİ

TRT Spor'un verdiği bilgiye göre; her iki takım oyunculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi.

TFF SÜPER KUPA ÖNCESİ KRİZ

Müsabaka, 100. yıl etkinlikleri, şehitler için saygı duruşu ve sanatçı Norm Ender'in okuyacağı İstiklal Marşı ile başlayacaktı. Ancak söz konusu protokolde bulunmayan hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’nin sahaya çıkmak istedikleri Atatürk posteri ve diğer posterlerle ilgili ise Suudi yetkililerle görüşmeler yapıldı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...