Süper golcü için açıklama: "Galatasaray'dan teklif aldık"

Süper golcü için açıklama: "Galatasaray'dan teklif aldık"

SPOR Haberleri

Fildişi Milli Takımı'nın 23 kişilik aday kadrosuna alınmayarak büyük bir şok yaşayan Seydou Doumbia hakkında Galatasaray açıklaması geldi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasının ardından sanasyonel bir transfer yapmak için kolları sıvadı. Avrupalı menajerlerin de cazibe merkezi durumuna gelen Galatasaray için hemen her gün farklı bir isim gündeme geliyor ve menajerler sarı-kırmızılı takım hakkında açıklamalarda bulunuyor.

Bu isimlerden biri de Seydou Doumbia... Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Fildişili golcü için nabız yokladığı iddia edilen Galatasaray'ın bu hamlesi menajer Jean Bernard Beytrison tarafından da doğrulandı.

"TÜRKİYE İHTİMALİMİZ GÜÇLÜ"

Fildişili yıldız için birçok takımdan teklif aldıklarını ve CSKA Moskova'nın da gelen teklifleri değerlendirebileceğini ifade eden Beytrison, "Doumbia için İtalya'dan teklifler aldığımız doğru, Türkiye'den de alternatif teklifler geldi. Doumbia'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan başka bir takımda forma giymek istemesi, Türkiye ihtimalimizi de güçlendiriyor" dedi.

GALATASARAY'IN MAKSİMUM BÜTÇESİ

CSKA Moskova'nın sözleşme uzatma teklifini reddeden Seydou Doumbia'nın bonservis bedelinin 12.5 milyon avro civarında olduğu ancak Galatasaray'ın transfer bütçesinin maksimum 8 milyon avro ile sınırlı olacağı belirtildi. Galatatsaray'da forma giyen Didier Drogba'nın da yakın arkadaşı olan 26 yaşındaki Doumbia, geçtiğimiz sezon çıktığı 27 maçta 20 golün altına imza attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...