Süper Fener! Kadıköy'de Alanyaspor'a 5 gol! Jorge Jesus gururla sunar

Düzenleyen:
Süper Fener! Kadıköy'de Alanyaspor'a 5 gol! Jorge Jesus gururla sunar

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, Kadıköy'de taraftarını 5-0'la mest etti. Fenerbahçe ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken bir de Joao Pedro'yla penaltı kaçırdı. Goller 2. yarıda da kesilmedi ve Jorge Jesus'un takımı milli araya moralli girdi. 6. haftayı bay geçen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rennes deplasmanından moralli dönmüştü. Sarı-Lacivertliler ligdeki son maçında ise Kayserispor engelini kayıpsız geçmişti. 6 maçta 2 galibiyeti bulunan Alanyaspor 8 puanda kalırken Fenerbahçe puanını 13'e yükseltti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor'u 5-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in gollerini Diego Rossi, Gustavo Henrique, Miguel Crespo, Enner Valencia ve İrfan Can Kahveci kaydetti.

FENERBAHÇE - ALANYASPOR (5-0) ÖZET İZLE

FENERBAHÇE: Altay, Alioski, Szalai, Gustavo, Ferdi, Crespo, Arao, Rossi, Emre Mor, Valencia, Pedro

ALANYASPOR: Runarsson, Balkovec, Fatih, Furkan, Pereira, Fer, Efkan, Zinedine Ferhat, Efecan, Candeias, Eduardo

Süper Fener! Kadıköy'de Alanyaspor'a 5 gol! Jorge Jesus gururla sunar

İLK YARIDA GOL FIRTINASI

Rennes deplasmanında 2-0'dan dönen ve sahadan beraberlikle ayrılmayı başaran Fenerbahçe, Alanyaspor maçının ilk yarısında 3 gol attı, 1 penaltı kaçırdı. 

Bu sezon 2. haftada Kasımpaşa'yı deplasmanda 0-6 mağlup eden Jorge Jesus'un takımı 6 maçta attığı golle Süper Lig'in en golcü takımı konumunda.

Ligin 5. haftasında Yukatel Kayserispor'u 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, 6. haftayı ise bay geçmişti. Jorge Jesus'un öğrencileri, haftayı 13 puanla tamamladı. Fenebehçe milli ara dönüşü Beşiktaş'la Vodafone Park'ta karşılaşacak.

JORGE JESUS'TAN ROTASYON

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, rotasyonlu bir kadroyla takımını sahaya sürecek.

Portekizli teknik adam, 2 gün önce deplasmanda Rennes ile mücadele vermeleri sebebiyle takımında çok sayıda değişikliğe gitti

Fransız ekibi karşısında süre almayan ya da sonradan oyuna dahil olan Willian Arao, Miguel Crespo, Fedi Kadıoğlu, Ezgjan Alioski, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın karşılaşmaya 11'de başladı.

FENERBAHÇE - ALANYASPOR 13. RANDEVU

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig'de 13. kez karşı karşıya geldi.

İki takım arasında 2016-2017 sezonundan bu yana oynanan 12 maçtan 6'sını Fenerbahçe, 3'ünü ise Alanyaspor kazandı, 3 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Bu müsabakalarda Fenerbahçe 23 kez fileleri havalandırdı, Alanyaspor ise 14 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...