Süleyman Hurma: Şampiyonluk için geldim

Süleyman Hurma: Şampiyonluk için geldim

SPOR Haberleri

"Trabzonspor son yıllarda dramatik bir şekilde 3 şampiyonluk kaybetti. Artık Trabzon şampiyon olmalıdır. Bunun için geldim"

Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, bordo-mavili kulübe imza attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da katıldı. "Bir yerde 10 yıl çalıştıktan sonra ayrılmak zor olur. Benim en büyük tesellim yuvama geri dönmek oldu" diyen Hurma, iddialı açıklamalar yaptı. Son yıllarda Trabzonspor'un dramatik bir şekilde 3 şampiyonluk kaçırdığını söyleyen Hurma, "Artık Trabzonspor şampiyon olmalıdır. Bunun için de medya, yönetim, teknik heyet, taraftar, futbolcu bir bütün olmalı, camiada birlik ve beraberlik tesis edilmelidir. Kulübe ve takıma katkı yapmak için, şampiyonluk hedefi için buradayım. Tek yetkili olarak göreve geldim. Hocamızla ve yönetimimizle birlikte uyum içinde çalışarak hedefe odaklanacağız" dedi.
Hakan, Okay ve Alper'i açıkladı
Süleyman Hurma transferde çok titiz hareket edeceklerini ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile koordineli bir şekilde hareket edeceklerini söyledi. Yanal'ın bazı oyuncuları izlediğini ve bunlarla ilgili raporlar tuttuğunu belirten Hurma, "Teknik heyetin elinde geniş bir futbolcu portföyü var. Bunların transferlerini kampa kadar yetiştireceğiz. Kayserispor'dan 3 oyuncuyla anlaştık. Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'la ilk görüşmemizde 3er yıllık sözleşme için anlaştık. Hakan Arıkan Trabzonspor'da güzel işler yaptı ve karakteri herkesçe bilinen kaliteli bir insan. Diğer oyuncular da çok yetenekli gençler. İlk görüşmede bu isimlerle 3 er yıllık anlaşma sağladık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...