Süleyman Hurma Emre Mor'u Fenerbahçe'ye değil Avrupa'ya satacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Süleyman Hurma Emre Mor'u Fenerbahçe'ye değil Avrupa'ya satacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Ali Koç'la yaptığı görüşmenin Emre Mor için olmadığını, 24 yaşındaki futbolcuyu Avrupa'ya satacağını söyledi.

Fatih Karagümrük'ten Emre Mor açıklaması... İstanbul ekibinin patronu Süleyman Hurma, ismi Fenerbahçe ile anılan 24 yaşındaki futbolcuyu Avrupa'ya satacaklarını söyledi.

"ALİ KOÇ'LA BAŞKA ŞEYLER KONUŞTUK"

Hurma, EkoTürk TV'de katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Emre Mor için yurt dışından iki tane resmi teklif aldım. Yeterli değildi ve reddettim. Ali Koç ile de görüşmemizde konu Emre Mor değildi. Benim en büyük arzum; Emre Mor'u 1 sene daha tutup çok yüksek bir bedelle Avrupa'ya satmak" dedi.

Süleyman Hurma Emre Mor'u Fenerbahçe'ye değil Avrupa'ya satacak

STEFAN KUNTZ MİLLİ TAKIMA ALMAMIŞTI

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a tepki gösteren Karagümrük Başkanı, şöyle devam etti:

"Stefan Kuntz doğru yolda değil. Emre Mor olayıyla ilgili milli maçlar bittikten sonra başka açıklamalarım da olacak. Burası Patagonya değil. Emre Mor, beklediğimiz seviyeye gelirse dünya çapında bir oyuncu olacak. Lüksemburg ile oynayacağız ya... Al, bir gör bakalım, teste sok! Kuntz, 2 kere bizim maçımızı seyretse zaten Emre Mor'u alırdı. Ama Kuntz, Bundesliga'da küme düşme maçında yorumculuk yapıyor."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...