Suarez ve arkadaşlarının zirve yürüyüşü

Suarez ve arkadaşlarının zirve yürüyüşü

SPOR Haberleri

Premier Lig'de Liverpool Fulham'ı 4-0'la geçerek maç fazlasıyla ikincilik koltuğuna oturdu. Liverpool'da 2 golle oynayan Suarez maçın yıldızı oldu.

Premier Lig 'de Liverpool, Anfield'da Fulham 'ı konuk etti. Maça daha etkili başlayan Liverpool, 23. dakikada golü bulmayı başardı. Sağ taraftan Steven Gerrard'ın ortasında İspanyol savunmacı Amorebieta'nın ters vuruşu, kendi ağlarını havalandırdı ve Liverpool'u 1-0 öne geçirdi. Yine bir duran topta ev sahibi, 26'da farkı 2'ye çıkardı. Sağ taraftan bu kez korner kullanan Gerrard, kale sahası üzerine etkili kesti. Oraya çok iyi hareketlenen savunma oyuncusu Skrtel, kafayla skoru 2-0'a taşımayı başardı.

Karşılaşmanın 36. dakikasında ise Fulham savunmasının arkasına sarkmayı başaran Luis Suarez, net bir vuruşla skoru 3-0'a taşımayı başardı. Bu gol, aynı zamanda ilk devrenin de sonucu oldu.

İkinci yarıda da üstün futbolunu devam ettiren ev sahibi, yine Luis Suarez'in golüyle maçtaki skoru 4-0'a getirdi.

Kalan bölümde başka gol olmayınca, Liverpool sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı ve Premier Lig'deki puanını 23'e çıkardı. Kırmızılar, bu galibiyetin ardından maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...