Stoch'un yerine Aatıf

Stoch'un yerine Aatıf

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Aatif'ın Karabükspor maçında gösterdiği 90 dakikalık performanstan memnun kaldı.

İstediklerini harfiyen uyguladığı için Faslı futbolcuya teşekkür eden Advocaat, "Hücum anlamında bazı tercihleri düzelttiğin anda daha faydalı olacağına inanıyorum" dedi. Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkılması halinde Aatif'in, Stoch'un yerine UEFA listesine eklenmesinin planlandığı öğrenildi.

Karatay'a 'makarna' yanıtı
Kalp ve iç hastalıkları profesörü Canan Karatay'ın bir televizyon programında Fenerbahçe'nin çok gol yemesine neden olarak, "Karşılaşma öncesi yenilen makarnalar" yorumunu yapması, sarı-lacivertli kulübü kızdırdı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, "Bu tür açıklamaları, ciddiye almıyoruz. Çünkü bilimsel bir ekiple çalışıyoruz. Bilim insanlarına yakışır açıklamalar değil. Fikri olup, bilgisi olmayan konuşuyor" dedi.

ManU hakemi Alman
F.Bahçe'nin, Manchester United ile Perşembe günü oynayacağı karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe, Milli Takımımızın 6 Ekim'de Konya'da Ukrayna ile 2-2 berabere kaldığı maçta görev yapmıştı. Öte yandan, Villarreal- Osmanlı maçını Avusturyalı Harald Lechner, Braga-Konyaspor mücadelesinde ise Rumen Alexandru Tudor düdük çalacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...