Stoch, Krasic ve Yobo Fenerbahçe'ye dönecek mi?

/ Kaynak: DHA
Stoch, Krasic ve Yobo Fenerbahçe'ye dönecek mi?

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe'nin gönderdiğii Stoch ve Krasiç ile devre arasında kiraladığı Yobo yeni takımlarında performanslarını üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor.

2014-2015 sezonu için tekrar Fenerbahçe'ye dönerler mi bilinmez ama Yobo ilerleyen yaşı, Krasic ise etkisiz oyunu nedeniyle sarı-lacivertli formaya çok uzak. Stoch ise genç yaşı, yeteneği ve PAOK'ta özellikle sezon başlarında sergilediği oyun ve attığı gollerle umutlu. nbsp;Sezon başı Yunanistan takımlarından PAOK'a kiralık olarak giden Miroslav Stoch, takımının ligde oynadığı 20 maçın kadrosunda yer aldı. Bunların 18'inde ilk 11'de sahaya çıkan Slovak oyuncu 1 kez oyuna sonradan girdi 1 kez de kulübede oturdu. Stoch ligde 4 gol attı. Miroslav Stoch, PAOK ile 6 kez de Avrupa Ligi maçına çıktı. nbsp;Sezon başı Avrupa Ligi eleme maçlarında ve hazırlık maçlarında kendisini beğendirmek için uğraşan Mılos Krasic göze giremeyince nbsp;Fransa'nın Bastia takımına kiralık olarak gitti. Krasic toplam 19 maçta ilk 18'de yer aldı bunların 11 tanesinde ilkonbirde başladı. 5 tanesinde sonradan oyuna giren Krasic 3 kez de kulübede oturdu. Krasic Bastia'da ligde 2 gol attı. nbsp;Son yolcu ise devre arasında kendisine takım bulan Joseph Yobo oldu. nbsp;Norwich ile şu ana kadar 2 maça çıkan Nijeryalı stoperin ilk mücadelesi Manchester City karşısında oldu. Yobo 90 dakika sahada kaldı başarılı bir perfomans gösterdi. Norwich kendi evinde City ile 0-0 berabere kaldı. İkinci maçı deplasmanda West Ham United karşısında oynayan Yobo, 90 dakika sahada kaldı, maçı ise 2-0 West Ham kazandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...