Stoch kendini buluyor

Stoch kendini buluyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den PAOK'a kiralanan Slovak oyuncu Miroslav Stoch, Yunanistan'da haftanın en güzel golünü attı ve basın toplantısında ilginç ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'den PAOK'a kiralanan Miroslav Stoch'un kariyeri her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Yunanistan liginde Panionios'a attığı gol haftanın en iyi golü seçilen ve ödül alan Miroslav Stoch, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Kendisini PAOK'ta iyi hissettiğini söyleyen Stoch; "Bu sezona iyi bir başlantgıç yaptım. Hala yeterli ilerlemeyi sağlayabilmiş değilim, kendime güvenim geldikçe daha iyi oynayacağım. Kondisyonum arttıkça oyunumun kalitesi de artacaktır. Kondisyonum iyiyken en üst seviyeme çıkabilirim" dedi. Takım olarak istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Stoch; "Bana burada herkes çok dostça davranıyor ve bu da beni rahat hissettiriyor. Mutlu olduğumda bunu sahaya yansıtırım. Umarım milli takım arası takımımız için iyi geçmiş olacak. Çok sıkı çalıştık ve bir yandan da kafaca dinlenme şansı bulduk. Cumartesi günü oynayacağımız maç zorlu bir deplasmanda da olsa kazanacağız. Maça bütün gücümüzle asılacağız ve orta sahayı biz kazanırsak maçı da rahatlıkla kazanan taraf oluruz" açıklamasını yaptı. Slovakya Milli takımının Bosna Hersek'le oynadığı maçlar da değinen Stoch; "Slovakya'nın maçlarını izledim. Bosna'ya karşı iki iyi maç oynadık. İlkinde şanslıydık, ikincisindeyse şanssız. Beni takıma alıp almama kararı hocanındır. Ben her zaman destek olacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...