Stefan Kuntz: Bu yenilgiyi motive edici bir olay olarak görmeliyiz

Düzenleyen:
Stefan Kuntz: Bu yenilgiyi motive edici bir olay olarak görmeliyiz

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Kuntz "Bu yenilgi, daha iyiye ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz" dedi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynadığı son 2 maçta Lüksemburg ile berabere kalan ve Faroe Adaları'na yenilen A Milli Futbol Takımı eleştrilerin hedefi oldu. Milli takımın teknik direktör Stefan Kuntz, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu.

Alman teknik adam, eleştirilere açık olduğunu ancak başarı için birlik olmaları gerektiğini belirtti. Faroe Adaları karşısında yaşadıkları mağlubiyet sebebiyle üzüntü duyduğunu dile getiren Kuntz, şunları aktardı: Son oynadığımız karşılaşmanın ardından bana gönderdiğiniz destekleyici mesajlara ve yapıcı eleştirilerinize teşekkür ediyorum. Eleştiriye daima açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım. Tabii ki böylesi bir yenilgi içimizi acıtıyor ancak bu yaşadığımızı, daha iyiye ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz. Bugün İstanbul'a dönüşümüzün akşamında yardımcılarımla birlikte Ümit Milli Takımı'mızın Gürcistan ile oynadığı özel maçı stadyumdan takip ediyoruz. Şimdi milli takımımızın başarısı için birlik olma zamanı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...