Stancu'nun Türkiye duası

/ Kaynak: AA
Stancu'nun Türkiye duası

SPOR Haberleri  / AA

Bogdan Stancu, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye'nin gruptan çıkacak ikinci takım olma ihtimalini daha yüksek gördüğünü söyledi.

Stancu, Beştepe'deki kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde ülkesi Romanya ile aynı gruptaki Türk Milli Takımı'nın finallere yükselme şansını değerlendirdi. Elemelerde D Grubu'nu Hollanda'nın lider tamamlayacağını, Türkiye ya da Romanya'nın ise ikinci sırayı alacağını savunan Stancu, Macaristan'ın ikinci olmasını kesinlikle istemediğini ifade etti. Stancu, "Türkiye, Bükreş'te bizi yendiği için daha şanslı. Biz de iki maçımızı kazanıp, bol gollü galibiyetler almak istiyoruz. Çünkü Türkiye averaj olarak da bizim önümüzde" dedi. Sezon başında Orduspor'dan Gençlerbirliği'ne transfer olan Stancu, kırmızı-siyahlı takımdan teklif gelince hiç düşünmeden "Evet" dediğini belirtti. Orduspor'dayken Gençlerbirliği hakkında bilgi sahibi olduğunu kaydeden Stancu, "Profesyonel bir kulüp, iyi bir idari yapısı olduğunu öğrendim. Teklif geldiğinde de hiç düşünmedim ve geldim. Şu anda da çok mutluyum" diye konuştu. Takım olarak sezona iyi başlayamadıklarını dile getiren Stancu, şöyle devam etti: "Sezona iyi başladığımızı söyleyemem. Ama şunu da eklemek istiyorum ki şanssızdık. İyi bir takımız, kadromuzda iyi ofansif oyuncularımız var. Şanssız şekilde iki maç kaybettikten sonra takımın morali bozulmuş olabilir. Sivas'ta daha istekli ve daha iyi bir takım göreceksiniz. Ben de forvet hattında görev alıyorum. Farklı pozisyonlarda oynadığım oldu, çok gol attım, atmaya da devam edeceğim." Stancu, hedefleri olan takımların ardından Orduspor ve Gençlerbirliği'ne transfer olmasının kendisini nasıl etkilediği yönündeki soruyu ise şu şekilde cevapladı: "Daha önceki kulüplerim Steaua Bükreş ve Galatasaray büyük hedefleri olan takımlardı. Ama Orduspor ve Gençlerbirliği de çok büyük kulüpler, ikisi de çok büyük hedefleri olan kulüpler. Özellikle Gençlerbirliği, geleceğe yatırım yapan, büyük hedefleri olan, kısa vadede olmasa da büyük başarılara imza atacağına inandığım bir kulüp. Umarım bu büyük başarıları birlikte yaşarız."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...