Stadımızda Devler Ligi müziği yükselmeli

Stadımızda Devler Ligi müziği yükselmeli

SPOR Haberleri

Bilic, Sivas deplasmanının zorlu geçeceğini belirterek "İkinci olup, Şampiyonlar Ligi müziğini Vodafone Arena'da duymak istiyoruz" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Sivasspor'la yarın deplasmanda yapılacak mücadelenin zorlu geçeceğini söyledi. Sezon başında belirledikleri hedeflere çok yakın olduklarının altını çizen Hırvat teknik adam, "Zirveyi ya da Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı amaçladığımızda gerçekçi bulmayanlar vardı. Devler Ligi'ne çok yakınız. Kalan maçlarımızı kazanarak önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi müziğini yeni stadımızda duymak istiyoruz. Taraftarlarımız stadımızın olmadığı sezona rağmen bize çok destek oldular. Onlarsız hedefe ulaşmak imkansız" dedi. Sivasspor'un kendi evinde iyi futbol oynamaya çalıştığını vurgulayan Hırvat teknik adam, "Eksik bir kadroyla zor bir deplasmana gideceğiz ancak herkes elinden geleni yapacak. Galatasaray'ın alacağı sonuca göre Sivas'tan alınacak 1 puan bile çok önemli bir hale gelebilir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...