Spor Toto 1. Lig’e yükselen 3. takım Bodrumspor oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Spor Toto 1. Lig’e yükselen 3. takım Bodrumspor oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

TFF 2. Lig Play-Off Finali'nde Karacabey Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig’e yükselen Bodrumspor, şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı. Pendikspor ve Sakaryaspor'dan sonra 1. Lig'e yükselen 3. takım Bodrumspor oldu. 1. Lig'de seneye 19 değil, 18 takım yer alacak.

TFF 2. Lig Play-Off Finalinde Bodrumspor ve Karacabey Belediyespor, İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleden Erdem Çetinkaya, Samet Yalçın ve Cenk Şen’in golleriyle 3-0 galip ayrılan Bodrumspor, Play-Off şampiyonu olarak Spor Toto 1. Lig’e yükseldi.

Spor Toto 1. Lig’e yükselen 3. takım Bodrumspor oldu

KAPTAN YEKTA KURTULUŞ

Teknik direktörlüğünü Samsunspor'un unutulmaz stoperi İsmet Taşdemir, kaptanlığını ise Altay, Kasımpaşa ve Galatasaray'dan hatırlanan tecrübeli futbolcu Yekta Kurtuluş'un yaptığı Bodrum ekibi, Pendikspor ve Sakaryaspor'dan sonra 1. Lig'e yükselen 3. takım oldu. 1. Lig'de seneye 19 değil, 18 takım yer alacak. Kocaelispor, Bursaspor, Menemenspor ve Balıkesirspor veda eden takımlar olmuştu.

Maçın ardından saha ortasında kupa seremonisi düzenlendi. Seremonide Bodrumspor kaptanı Yekta Kurtuluş, kupayı havaya kaldırdı. Kupanın kaldırılmasıyla beraber yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolcular ve teknik ekip büyük bir coşku yaşadı.

Spor Toto 1. Lig’e yükselen 3. takım Bodrumspor oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...