Spor camiasından Ankara'daki terör saldırısına tepki

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Spor camiası Ankara'da meydana gelen terör saldırısına, sessiz kalmadı.Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak olmak üzere, TFF ve kulüpler mesaj yayınladı.

Bu sabah Ankara'da meydana gelen terör saldırısına, spor camiası tepki gösterdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak olmak üzere, TFF ve kulüpler mesaj yayınladı.

 İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen ve iki polisimizin yaralandığı saldırıya sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Saldırıyı lanetliyorum" ifadesi kullandı.

Spor camiasından Ankara'daki terör saldırısına tepki

'GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ'

Bakan Osman Aşkın Bak ayrıca, "Son terörist yok edilinceye kadar mücadele edecek güvenlik güçlerimizin yanındayız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu da saldırıyı kınadı. TFF, emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileklerini sundu.

Başta Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüp de paylaşımda bulunarak, terör saldırısına tepkisini ortaya koydu.

Ayrıca, basketbol, voleybol, tekvando, atletizm, halter ve kano gibi federasyonlar da yayınladıkları mesajlarla terörü lanetleyip, emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti. 

ANKARA'DAKŞ HAİN SALDIRININ EN NET GÖRÜNTÜSÜ

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...