Spartak Moskova'da Murat Yakın ayrılıyor, yerine....

Spartak Moskova'da Murat Yakın ayrılıyor, yerine....

SPOR Haberleri

Spartak Moskova'nın teknik direktörü Murat Yakın'ın koltuğu sallanıyor. Yerine tanıdık adaylar var, onlardan biride Lucescu.

nbsp;Rusya Premier Ligi'nde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Spartak Moskova'da kazan kaynıyor. Başkent kulübünün başına sezon başında geçen Murat Yakın'ın sezon sona ermeden gönderileceği ayrılacağı kaydediliyor.Ligde 23 maç sonunda 36 puanla 7. sırada yer alan Spartak Moskova'da başarıya ulaşabileceğini söyleyen Yakın, "Sezonun ikinci yarısı bazı oyuncuların ayrılığı nedeniyle istediğimiz gibi geçmedi. Ancak hala evimizde 6 maçımız var ve UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek pozisyonda ligi bitirebiliriz" ifadelerini kullandı.Spartak ile 2016 yazına kadar sözleşme imzalayan Murat Yakın, ayrılığı aklının ucundan bile geçirmediğini vurgularken, "Moskova'ya sadece 10 ayda vazgeçmek için gitmedim" diye açıklama yaptı.


LUCESCU YENİ TEKNİK ADAM OLABİLİR!
Öte yandan Rusya'da Moskova kulübüne yakınlığı ile tanınan yorumcu Nobel Arustamyan, Yakın'ın ayrılacağını açıklarken, "Spartak üzgünüm ki Murat Yakın ile yollarını ayıracak, bu çok açık. Zaten gelmesi hataydı. İsviçre'de ve Rusya'da durum çok farklı. Basel'deki takım da zaten Murat Yakın'ın kurduğu bir ekipten oluşmuyordu, Thorsten Fink kurmuştu o takımı" diye konuştu.
Öte yandan Arustamyan, Spartak Moskova'nın listesinde tanınmış teknik adamlar olduğunu söylerken, "En büyük aday Sinisa Mihajlovic. Ancak listede başka isimler de var. Di Matteo, Conte, Mancini ve Mircea Lucescu da Spartak Moskova'nın temasa geçeceği isimler" dedi.Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mircea Lucescu'nun ismi uzun süredir Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmaktaydı.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...