Söz Terim'de, 1300 aramada Başkan Aysal'ın numarası yok

Söz Terim'de, 1300 aramada Başkan Aysal'ın numarası yok

SPOR Haberleri

Terim, doküman içinde 1300 telefon araması olduğunu görürken, Ünal Aysal'ın hattından bir çağrı gelmediğini yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal'ın, "Fatih Terim'i aradım ama telefonunu açmadı" demesinin ardından İmparator, GSM şirketinden döküm isteyeceğini yakın çevresine açıklamış ve kendisinin aranmadığını ispat edeceğini belirtmişti. Tecrübeli hoca, doküman içinde 1300 telefon araması olduğunu görürken, Ünal Aysal'ın hattından bir çağrı gelmediğini yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi. Bu arada Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın "En geç 48 saat içinde Terim ile ilgili karar vereceğiz" demesinin ardından sarı-kırmızılı yönetim toplantı yapmıştı. Terim'in durumunu netleştirmek için bir araya gelen bazı yöneticilerin 'tarihi karar' için birbirlerine ters düştükleri öğrenildi. Toplantıda Emir Sarıgül, Adnan Nas ve Sedat Doğan'ın, İmparator'un gönderilmesi için sert yorumlarda bulunduğu belirtilirken, Candan Erçetin ve Mete İkiz'in Terim'i destekleyen konuşmalar yaptığı ve İkiz'in istifaya yakın olduğu iddia ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...