Sow'u şoke eden görüntü!

Sow'u şoke eden görüntü!

SPOR Haberleri

Sow Al Ahli'deki izlenimlerini anlattı, Fenerbahçe kıyaslaması yaptı. Senegalli golcü, "Arap Körfez Kupası'nda oynadığımda tribünler beni şok etti.

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra rekor bir transfere imza atan Moussa Sow, Arap basınına açıklamalarda bulundu. 16 milyon euro karşılığında Al Ahli'nin yolunu tutan Senegalli futbolcu, yeni kulübündeki ilk izlenimlerini paylaştı ve geleceğe dair açıklamalarda bulundu.  
Golcü oyuncu, "Yeni kulübümden çok ama çok etkilendim. Kulüp çok kaliteli, yönetim kaliteli ve teknik adamımız da öyle. Takımda bir çok büyük oyuncu var ve ben çok mutluyum. Buraya gelmeden önce de Al Ahli'de böyle önemli isimler olduğunu biliyordum. Şimdi burada iyi işlere imza atmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum" dedi. 
 
'Seyirci beni şok etti'

Sow şöyle devam etti: "Arap Körfez Kupası'nda oynadığımda tribünler beni şok etti. Çünkü statta yalnızca 2 bin ya da 3 bin seyirci vardı. Fenerbahçe'de hep 40 bin-50 bin kişiye oynamaya alışmıştım. Böyle olunca maçlar daha keyifli oluyor. Şu an buradaki en büyük sıkıntım sıcaklık. Gerçekten çok sıcak. Buna alışmaya çalışıyorum." ##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...