Sow'dan Emenike'ye övgü

/ Kaynak: İHA
Sow'dan Emenike'ye övgü

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Sow, takım arkadaşı Emenike'ye övgüler yağdırdı.

Fenerbahçe futbol takımı teknik ekip ve oyuncuları, yönetim kurulunun organizasyonunda yemekte bir araya geldi. Ali Rıza Yılmaz'ın ev sahipliğinde Ortaköy'deki Park Fora Restoran'da yenen yemeğin bir özelliği de Atatürk'ün yatı Savarona'nın, restoranın hemen önünde demirli olmasıydı. Park Fora Restoran'ın sahibi Ali Rıza Yılmaz, Fenerbahçe'yi mekanında ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi.


"SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Bu arada yemekten önce basın mensuplarına açıklamalar yapan ve Savarona Yatı önünde poz veren Senegalli oyuncu Moussa Sow, "Buluşmak için çok güzel bir yerdeyiz, çok güzel bir atmosferdeyiz. Sonuçta burada deniz kıyısında, çok güzel bir manzaradayız, Atatürk'ün gemisinin önündeyiz. Böyle bir ortamdayız. Bu Fenerbahçeli oyuncular için çok güzel bir duygu. Buraya gelerek çok güzel bir hava yakaladık. Birlikte yemek yemeyi ve böyle yemekleri bir alışkanlık haline getirdik. Bu takım olabilmek için çok önemli" dedi. Soruları da yanıtlayan Sow, "Birkaç maçlık bir seri yakaladık, o seriye devam etmek isteyeceğiz. Kaybetmeme serimize devam edeceğiz. Sonuçta önümüzde birçok maç var fakat ilk adım deplasmandaki Bursaspor maçı. Önemli bir maç fakat kişisel olarak belirtmem gerekirse, ligi iyi bir yerde bitirebilmek için her maç çok önemli" dedi. Performansı hakkında ise Sow, "Allah şükür takıma katıldığımdan bu yana iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Sonuçta benim sergilediğim performans takım arkadaşlarımın, kulübümün ve bana yardımcı olan herkesin sayesinde. Fenerbahçe'de bugüne kadar gösterdiğim performansı bundan sonra da göstermek istiyorum" dedi.


DERBİ MAÇ
Galatasaray maçından önce Bursaspor sınavına çıkacaklarını hatırlatan Sow, "Sonuçta herkes Galatasaray maçını düşünmeye başladı ama o maç 2 hafta sonra. Önümüzde başka bir adım var ve biz o adımı atlamayacağız. Önce Bursa maçı var ve kendimizi Bursa maçına hazırlıyoruz" diye konuştu. Gol sevinçlerinin, gol atıldığı andaki duyguları yansıttığını belirten Sow, Avrupa'da mücadele etmemeyi lig için bir avantaj olarak görüp görmediği yolundaki soruya ise, "Bu bir avantaj mı bilmiyorum. Bizim tek bildiğimiz şey, konsantrasyonumuzu bu tarafa vereceğiz. Başka takımlara değil, biz kendi işimize yoğunlaşacağız" diye yanıt verdi.


EMENİKE'YE ÖVGÜ
Sow, son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken takım arkadaşı Emenike hakkında ise, "Son 2 maçta 3 gol attı. Emenike, sezon sonuna kadar bizim ihtiyacımız o olan çok kaliteli ve çok iyi bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...