Sow, kelimenin tam anlamıyla ikinci Alex vakası

Sow, kelimenin tam anlamıyla ikinci Alex vakası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bugün yapacağı Kasımpaşaspor maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal, Moussa Sow'u 18 kişilik kadroya yine almadı.

Fenerbahçe'nin bugün yapacağı nbsp;Kasımpaşaspor nbsp;maçı öncesi nbsp;Teknik Direktör Ersun Yanal, nbsp;Moussa Sow'u nbsp;18 kişilik kadroya yine almadı. nbsp;Yanal, Senegalli oyuncuyu Sivas maçı kadrosuna da almamış, buna tepki gösteren Sow attığı tweetle krize yol açmıştı. "Kadroda niye yokum bilmiyorum" mesajı veren Sow'a Yanal'ın tepkisi de büyük olmuş; hocanın "Sow sanal platformda konuşmamalıydı, bize gelip sormalıydı. Biz de gerekeni yaparız" sözleriyle kriz büyümüştü. Sow'un özür dilemesiyle durulan gerginlik üzerine K.Paşa maçında sahada olması beklenen Sow kendini tekrar tribünde buldu. Hatırlanacağı gibi Yanal Sow ve diğer oyuncuların tribünde olmasının performanslarıyla ilgili olduğunu dile getirmişti. F.Bahçe'de bugün sakat olan Yobo, yabancı kontenjanına takılan Kadlec ve Cristian da kadroya alınmadı. M. Emin ULUÇ




nbsp;Sow, kelimenin tam anlamıyla ikinci Alex vakası

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...