Sow: Galatasaray'a takılamayız!

Sow: Galatasaray'a takılamayız!

SPOR Haberleri

Moussa Sow, "Biz hedefleri olan bir takımız. Arkamıza değil önümüze bakıyoruz" diye konuştu

Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Moussa Sow, Galatasaray derbisinin geride kaldığını belirterek, "Artık bu sayfayı çevirmeli ve önümüze bakmalıyız" dedi. "Evet, Galatasaray maçını kaybettik ama bu takılmamalıyız" diyen Senegalli golcü, "Bizim hedeflerimiz var. Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. Taraftarımızın önünde Gençlerbirliği yenmek zorundayız" ifadesini kullandı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanına gideceklerini hatırlatan Sow, "Fakat maçları birer birer değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu da unutmamak lazım. Derbiden önce, şu an önümüzde oynamamız gereken bir maç var. Konsantre olup kazanmak zorundayız bu hafta" dedi.

Eleştiriler abartılı

Fenerbahçe'nin gol yollarında sıkıntı yaşadığı yönündeki eleştirilere katılmadığını da dile getiren Moussa Sow, "Bu takımın her an gol atabilecek kapasitede olduğunu, bunu da herkesin bildiğini düşünüyorum. Evet, önceden daha çok gol atıyorduk ve bu sezon az sayıda kaldık ama o konuda da daha iyiye gideceğiz" diye konuştu. Sağlık durumu hakkında da değerlendirmede bulunan Senegalli yıldız, "Milli takımda yaşadığım sakatlık benim için büyük üzüntü oldu. Çünkü Galatasaray maçında ilk on birde sahada olmak isterdim. Şu anda durumum çok daha iyi. İnşallah kısa sürede tam kapasiteye ulaşacağım" dedi. Sow, Gençlerbirliği maçında tribün desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek taraftara davette bulunmayı da ihmal etmedi.
M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...