Sow Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda etti

Sow Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Dubai ekibi Al Ahli'ye gönderdiği Sow'un vedasında hüzün vardı. Başkan Aziz Yıldırım da göz yaşlarını tutamadı

Moussa Sow Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etti. Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan Senegalli golcü, 17 milyon avroluk serbest kalma bedeli karşılığında BAE temsilcisi Al Ahli'nin yolunu tutarken gözyaşlarına hakim olamadı. Kariyerini Dubai'de sürdürecek olan Senegalli golcü, kulüp binasında Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle vedalaşırken duygusal anlar yaşandı. Ayrılık kararını çok zor aldığını dile getiren Sow, “Fenerbahçe'de hayatımda bir daha gerçekleşmeyecek çok güzel ve özel anlar yaşadım. Özellikle Kayseri Erciyes maçında taraftarların bana verdiği desteği asla unutmam. Gitmiş olmak için değil, kariyerim için bu kararı verdim. Burada o kadar saygı gördüm ki, bazen ben bile şaşırdım” dedi. Başkan Aziz Yıldırım'a “Türkiye'de en çok saygı duyduğum insan sizsiniz” diyen Sow, “İnşallah insanlar sizi daha fazla üzmez” derken gözyaşlarını tutamadı.
Erdoğan'a teşekkür etti
Sow, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da kendisine gösterdiği özel ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ederken, “Ayrılıyorum ama kalbim burada. Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna ve Avrupa'da başarılı olacağına yürekten inanıyorum” ifadesini kullandı. Ayrılığın resmiyet kazanmasından hemen önce Sow'a “Ya takımdan gider ya da tribüne gider” tepkisi gösteren Aziz Yıldırım da tecrübeli golcünün gözyaşları karşısında yumuşadı. Sow'un sözleri karşısında duygulanan ve gözleri dolan Yıldırım, “Hepimiz seni çok seviyoruz. Bu kapı sana her zaman acık. Tatillerde gel, bitirdikten sonra gel. Biz burada olmasak da gel. Ama her zaman gel” dedi. 
> M.Emin ULUÇ

Antalya maçında 
veda edecek
Fenerbahçe, Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow'u pazar günü oynanacak Antalyaspor maçına davet etti. Senegalli yıldız Saracoğlu'nda taraftarla vedalaştıktan sonra Dubai'nin yolunu
tutacak.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...