Şov başlıyor! Beşiktaş transferdeki suskunluğunu bozuyor

- Güncelleme:
Şov başlıyor! Beşiktaş transferdeki suskunluğunu bozuyor

Spor Haberleri

Şenol Güneş’in ısrarla istediği Brezilyalı stoper Lyanco satın alma opsiyonu ile bir yıllığına kiralandı. Ön libero Jean Onana ise bonservisiyle Kartal’a geliyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Şenol Güneş’in ısrarla istediği Lyanco transferinde mutlu sona ulaşıldı. Aslında Lyanco ve kulübüyle daha önce görüşülmüş ancak maddi konularda anlaşma sağlanamamıştı. Djiku, Halil ve Tadic transferinde üst üste yaşanan hayal kırıklıklarının ardından gaza basan siyah beyazlı yönetim, Güneş’in en çok istediği stoperi getirdi. Brezilyalı Lyanco için zorunlu satın alma opsiyonlu bir sözleşme imzalanacak. Brezilyalı stoper önümüzdeki sezon kiralık olarak forma giyecek.

BUGÜN İSTANBUL'DA

Lyanco için Southampton kulübüne 2 milyon avro kiralama bedeli, ardından önümüzdeki sezon taksit halinde 4,5 milyon avro bonservis bedeli ödenecek. Başarılı oyuncuyla 1+3 yıllık sözleşme imzalanacak. Diğer transfer bombası ise Jean Onana. Lens’in Kamerunlu ön liberosu ile her konuda anlaşmaya varıldı. 23 yaşındaki oyuncunun da bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.     

MÜTHİŞ KARIŞIM

Annesi Brezilyalı, babası Sırp olan Lyanco, Güney Amerika ve Balkan özelliklerini sahaya da yansıtıyor. Top kullanmada becerikli olan 26 yaşındaki stoper, savaşçı ve lider kimliğiyle de ön plana çıkıyor. 

ZEKİ VE GÜÇLÜ

Kamerunlu Onana 1,89’luk boyu ve güçlü fiziğiyle orta alanda dikkati çekiyor. Pozisyon alma ve atak kesmede çok başarılı olan Onana’nın, top kullanma ve hava toplarında gelişmesi gerekiyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...