Şota isyanlarda! Fırat Aydınus Fener'le barıştı

Şota isyanlarda! Fırat Aydınus Fener'le barıştı

SPOR Haberleri

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze maç sonrası, 'Fırat Aydınus bu maçla birlikte F.Bahçe'yle barışmıştır artık' sözlerini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze maç sonrası, "İkinci gol ofsayttı. Bunu niye vermiyorlar anlamıyorum" derken, "Biz itiraz ettiğimiz zaman da, 'ne o şampiyon mu olacaksınız' diyorlar. O zaman niye oynuyoruz ki bu ligi? Fırat Aydınus bu maçla birlikte F.Bahçe'yle barışmıştır artık" sözlerini kullandı.KÖPRÜDEN GEÇTİ
Fenerbahçe'de taraftar yürüyor, Başkan yürüyor, takım duruyordu. Son iki maçında sıfır çeken sarı-lacivertli ekip Kasımpaşa karşısına çıktığında iki yerlisi cezalı, üç lejyoneri sakattı ve henüz toparlanamayan Emenike de yedek soyunmuştu. Kanarya ağır yaralıydı ama '12. Adam' vardı. Tribünlerin müthiş tezahüratıyla motivasyonu tavan yapan Fenerbahçe maça fırtına gibi girdi ama Kasımpaşa da bu oyuna ayak uydurunca ilk yarı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Topu kaybeden takımın tam saha presi seyir zevkini arttırırken, pozisyon kısırlığını da beraberinde getirdi. 8'de Alper'in ceza sahasına pasında savunmayı ekarte eden Holmen'in sol çaprazdan vuruşu az farkla üstten auta giderken, ilk 45'in en net pozisyonu olarak kayıtlara geçti. 39'da ise kale önündeki Babel müsait pozisyonda gelişine vurmak yerine topu kontrol etmeye çalışınca araya giren savunma mutlak golü önledi. 45'te Mehmet Topuz'un sert ortasında kale çizgisine paralel giden topa dokunan olmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. Vasatı aşamayan Holmen'e 45 dakika tahammül eden Ersun Yanal, ikinci yarıya Cristian'la başladı. Fenerbahçe'nin galibiyet arzusu rakibini sahasına hapsetmişti ki, Kasımpaşa 57'te Kerem'in ikinci sarıdan kırmızı görmesiyle 10 kişi kalınca maç tam anlamıyla tek kaleye döndü. Solda Kadlec, Caner'i mumla aratsa da Alper'in ekstra oyunu Kanarya'ya güç katıyordu ve pozisyonlar peş peşe geldi. Alper, Topuz, Kuyt başaramadı ama 64'te sahneye çıkan Emre Belözoğlu, Kadıköy'ü salladı. Tercübeli yıldızın, ceza yayı üzerinden 90'a enfes plasesi tribünleri ayağa kaldırdı: 1-0. Kasımpaşa direndi; 79'da Malki'nin kafa vuruşuyla da Kadıköy'de isyan bayrağı açtı: 1-1. Ama Fenerbahçe'nin daha fazla puan kaybına tahammülü yoktu. 81'de Emre ortaladı Mehmet Topal müthiş vurdu, Isaksson çizgide çeldi, Yalçın uzaklaştırmak isterken, Bekir dokundu: 2-1. Fenerbahçe, eksikti, moralsizdi ama kazanmayı bildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...