Sosa'ya güneş doğdu

Düzenleyen:
Sosa'ya güneş doğdu

SPOR Haberleri

Sezon başında ülkesine geri dönmek isteyen ancak Başkan Fikret Orman'ın ısrarları neticesinde Beşiktaş'la yola devam eden Sosa'nın performansına Şenol Güneş direkt etki etti.

Oyundan çıktığı maçlarda mutsuzluğu yüzünden okunan ve Lokomotiv Moskova ile İstanbul'da oynanan karşılaşmada Şenol Güneş'e mesafeli davranarak tavrını belli eden Sosa, Bursaspor deplasmanında da ikinci yarıya çıkamayınca moralsizliğini kimseden saklamadı. Ancak Şenol Güneş, Arjantinli yıldız ismi kazanmayı bildi. Sivasspor ve Akhisar maçlarında da 90 dakikayı tamamlayamayan Sosa ile yakından ilgilenen Güneş, bu durumun takıma yansımasını engellerken Arjantinli orta sahayı oyun stratejisi konusunda ikna etmeyi başardı. Kayserispor maçında attığı frikik golüyle Beşiktaş'a 3 puanı getiren isim olan Sosa, Osmanlı deplasmanında da Şenol Güneş'in yüzünü kara çıkarmadı. Bu arada Beşiktaş, Sosa'nın gol attığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. İki sezondur siyah-beyazlılarda görev yapan Tangocu'nun gol attığı 7 maçın 6'sını Beşiktaş kazanırken, 1 maç beraberlikle sona erdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...