Sosa’da mutlu son

Düzenleyen:
Sosa’da mutlu son

SPOR Haberleri

Fikret Orman'la görüşen Arjantinli futbolcu takıma katıldı. Son günlerde sıkıntılı olan Şenol Güneş neşelendi, Sosa'yı arkadaşlarına alkışlattı

Sezona en problemsiz giren takım olarak dikkatleri çeken Beşiktaş'ta rüzgar bir anda ters dönmüştü. Gökhan Töre'nin West Ham'a gidişi, Mario Gomez ve Atiba'nın belirsizliği üzerine bir de Jose Sosa sarsıntısı yaşanmıştı. Arjantin'li oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini sosyal medyadan açıkça dile getirmesi son şampiyonun hocası Şenol Güneş'in başını hayli ağrıtmıştı. Şenol Hoca belli etmese de son bir haftadır genelde düşünceli ve moralsizdi. İşte dün yaşanan bir gelişme gerek Güneş'te, gerekse de takımda moralleri bir anda yerine getirdi. Başkan Orman'ın, "Kimse benim zekamla oynayamaz, bedelini çok ağır ödetirim'' sözlerinin ardından baş döndüren süratle olaylar düzelme yolunda gelişti.
Moraller tavana vurdu
Takım idmanlarına katılmayan Jose Sosa önceki gece Başkan Orman'la görüşme yaptı. Kritik toplantıda krizin aşıldığı ve Sosa'nın ayrılık talebini geri çektiği öğrenildi. Geçen sezon takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan futbolcu dün de yeni sezonda takımıyla ilk idmanına çıktı. Sosa'nın idmana çıkmasıyla takımda moraller tavan yaptı. Şenol Hoca önce futbolcuyla görüştü ve sonra takım arkadaşlarının yanına getirdi. Burada da kısa bir toplantı yapan Güneş daha sonra Sosa'ya, "Aramıza hoş geldin" derken arkadaşlarına da alkışlattı. Gülüşmelerin damga vurduğu idman büyük keyif içinde geçti. Kısacası Şenol Hoca'nın uykularını kaçıran büyük bir sıkıntı mutlu sonla bitti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...