Soner 11'de başladı, Janko kulübede

Soner 11'de başladı, Janko kulübede

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Kasımpaşaspor 11'inde Soner Aydoğdu'ya yer verirken Marc Janko'yu kulübede başlattı.

Mustafa Akçay, zorlu Kasımpaşa maçı öncesinde kadro sıkıntısı çekiyordu. Orta sahanın iki önemli ismi Adrian ile Gustavo Colman, sakat oldukları için Trabzon'da bırakılmıştı. Mustafa Yumlu ise Sivasspor maçında Ziya'ya dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart görmüş ve PFDK'dan 3 maç ceza almıştı. Bu kadar önemli eksikler varken, Akçay'ın nasıl bir kadro oluşturacağı merakla bekleniyordu. Deneyimli teknik adam, Mustafa'nın yerine beklendiği gibi Giray Kaçar'ı oynattı. Sürpriz tercihini ise Marc Janko konusunda yaptı. Legia maçında uzun bir aradan sonra ilk 11'de sahaya çıkıp golünü atan Avusturyalı forvet, dün yine maça kulübede başladı. Bu sezon en son ligin ikinci haftasındaki Çaykur Rizespor mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkan Soner Aydoğdu ise orta sahada Zokora'nın partneri oldu. Ancak etkisiz kalınca, ikinci yarının başında yerini Marc Janko'ya bıraktı. Tecrübeli golcü de vasat bir performans sergiledi.
Bamba'ya gün doğdu ama...
Sivasspor ve Legia Varşova karşılaşmalarında ilk 11'de sahaya çıkan Sol Bamba'nın bu hafta tribüne çıkması bekleniyordu. Ancak Adrian ve Colman'ın yaşadığı sakatlıklar, tecrübeli savunmacının şansı oldu. Mustafa Akçay, dün akşam da Fildişili yıldıza görev verdi. Bamba, son iki maçtaki performansının aksine Kasımpaşaspor karşısında vasatı aşamadı. Rakibin hücumdaki etkili silahları olan Babel, Scarione, Malki ve Castro gibi oyuncular karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...