Son maçına çıkan Podolski’ye basın mensuplarından pasta

Düzenleyen:
Son maçına çıkan Podolski’ye basın mensuplarından pasta

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımda son maçına çıkan Alman golcü Lukas Podolski’ye basın mensupları pasta yaptırdı. Alman futbolcuya üzerinde Galatasaray’a geldiği ilk günün fotoğrafı olan pasta kesildi.

Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından Podolski’ye bir veda da basın mensuplarından geldi. Sarı-kırmızılı takımı takip eden medya mensupları, üzerinde Podolski’nin Galatasaray’a ilk geldiği günün fotoğrafının olduğu pasta yaptırdı. Yıldız oyuncu, maç sonrası basın toplantı odasına gelerek pastayı kesti. Podolski, kendisine yapılan bu jest üzerine gazetecilere teşekkür etti.

"Sonra da buraya gelip çay içeçeğim"

Galatasaray formasıyla son maçına Atiker Konyaspor karşısında çıkan Podolski, taraftara veda etti. Galatasaray'a veda eden Alman yıldızı Lukas Podolski, Atiker Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Podolski, tribüne çıkıp taraftarla bir araya gelmesi için, "Ben sahada elimden geleni yaptığımı söylemiştim, saha dışındaki şeyler de çok önemlidir benim için. Ben de tribünden gelen biriyim. Havaalanından beri bana destek verdikleri için onları asla unutmayacağım." dedi. Alman yıldız, "Birkaç ay önce milli takıma da veda etmiştim. O da duygusaldı. Geldiğimden bu yana bana çok iyi davrandılar. Bunu bir oyuncu olarak değil insan olarak söylüyorum, bana verdikleri destek çok önemliydi." şeklinde konuştu.

Poldi, "Çay mı baklava mı?" sorusuna, "İkisini de özleyeceğim. Ama ben bir çay tiryakisiyim. Çay bir yere gitmiyor, daha tatilimi burada yapacağım. Japonya'ya gittikten sonra da buraya gelip çay içeçeğim." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...