Son Kartal Tayyip Talha! Beşiktaş, yeni stoperini Fenerbahçe'nin elinden aldı

Düzenleyen:
Son Kartal Tayyip Talha! Beşiktaş, yeni stoperini Fenerbahçe'nin elinden aldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Adana Demirspor’un genç oyuncusunun uçak biletini aldı ve İstanbul’a çağırdı. Ancak Başkan Çebi masaya oturdu ve 22 yaşındaki genç stoperi Beşiktaş’a kazandırdı.

Murad TAMER

Beşiktaş’ta oldukça verimli bir transfer sezonunu geride bırakmanın sevinci, sezonun kalanı için de şampiyonluk heyecanı yaşanıyor. Birbirinden önemli yıldızları renklerine bağlayan siyah beyazlılar Tayfur Bingöl ve Nathan Redmond’un ardından son olarak Tayyip Talha Sanuç’la da kadrosunu güçlendirdi. Transferlerde başrolü oynayan isim olan Başkan Ahmet Nur Çebi, büyük potansiyeli olan 22 yaşındaki stoperi Fenerbahçe’nin elinden aldı.

SERDAR İSTEMEYİNCE

Sarı lacivertliler resmî teklifinin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’la anlaştı ve uçak biletini hazırladı. Bu dakikadan sonra devreye siyah beyazlıların patronu girdi. Başkan Ahmet Nur Çebi, Tayyip Talha’nın da Beşiktaş’ta forma giymek istediğini söyleyince ibre Beşiktaş’a döndü. Sancak "Fenerbahçe takas yoluyla almak istedi. Serdar Dursun da gelmek istemeyince önceden söz verdiğimiz Beşiktaş’la el sıkıştık. Para pazarlığı yapmadım" dedi.

Son Kartal Tayyip Talha! Beşiktaş, yeni stoperini Fenerbahçe'nin elinden aldı

"KAVUŞTUK SONUNDA"

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen ve uzun süredir siyah beyazlı takıma transfer olmak için mesajlar gönderen Tayfur Bingöl, siyah beyazlı kulübe 1 imza attı. Alanyaspor’dan 1 yıllığına kiralanan 29 yayındaki oyuncu "Çok heyecanlıyım. Kavuştuk sonunda" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...