Son dakika transfer haberi... Marcao Sevilla'da! Galatasaray'ın kasası dolacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika transfer haberi... Marcao Sevilla'da! Galatasaray'ın kasası dolacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika transfer haberi... Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Sevilla'ya transfer oluyor. Diego Carlos'u Aston Villa'ya satan, Jules Kounde ile de veda hazırlıkları yapan La Liga devi, bu iki stoperinin Marcao ile takviye edecek.

Son dakika transfer haberi.... Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Sevilla'ya transfer oluyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Brezilyalı stoper Diego Carlos'u 31 milyon euroya Aston Villa'ya satan La Liga ekibi, bu futbolcunun yerini Marcao'yla doldurmak istiyor.

LİSTENİN İLK SIRASINDA MARCAO VAR

Sarı-Kırmızılılar'ın 25 yaşındaki stoperi 14 milyon euroluk piyasa değeriyle Süper Lig'in en pahalı 10 isminden biri konumunda. Her yaz adı transfer söylentileriyle anılan Marcao'nun Galatasaray'la iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Sevilla kulübü Carlos'un yanı sıra Jules Kounde'yi de satma hazırlığında... Fransız stoper için Chelsea kulübü 80 milyon euro veriyor. İki yıldız ismini kaybedecek olan İspanyol devinin stoper listesinde Marcao ilk sırada yer alıyor.

MARCAO'NUN BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

Galatasaray'da mevcut yönetim bu satışı gerçekleştirmek için yetkili değil. Bu yüzden İspanyol kulübünün 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimini beklemesi gerekecek. Marcao için daha önce belirlenen bonservis bedeli 20 milyon euroydu.

Sarı-Kırmızılılar Danimarkalı stoper Victor Nelsson'dan da en az 15 milyon euro gelir bekliyor. Nelsson dün akşam Fransa'yı deplasmanda 1-2 yendikleri maçta 90 dakika forma giydi.

Son dakika transfer haberi... Marcao Sevilla'da! Galatasaray'ın kasası dolacak

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...