Son dakika Trabzonspor haberi I Abdullah Avcı transferleri tek tek açıkladı; Oğuzhan...

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Son dakika Trabzonspor haberi I Abdullah Avcı transferleri tek tek açıkladı; Oğuzhan...

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştıkları 2021-2022 sezonuna göre daha kaliteli bir kadro kurmak istediklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, "Geçen sene 8 sol bek değiştirdik. Sağ stoper, sol bek ve belki bir sağ bek alacağız. Merkez orta saha bakıyoruz. Gidenler ve gelenler olacak. Teklif gelen oyuncular olacak. Geçen seneden daha kaliteli bir kadro kurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Avcı, isimleri Trabzonspor'la anılan Halil Akbunar, Ozan Tufan, Evren Eren Elmalı ve Oğuzhan Özyakup ile ilgili, "Tanıdığım ve çalıştığım oyuncular. Evren Eren Elmalı çıkış yapan bir oyuncu. Konuşulan rakamlar doğruysa, iç piyasada o rakamların olması mümkün değil. A Milli Takım'a seçildi. Bu isimler, yerli ve kendini kanıtlamış oyuncular. Şu an itibarıyla bir bağlantım yok. Oğuzhan'ı A Milli Takım'a aldım. Beşiktaş'ta çalıştım. Hep aşağı doğru seyretti. Öyle bir düşüncemiz yok." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...