Son dakika! A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son dakika! A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona erdi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Son dakika haberi: A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi. Bu gelişmenin ardından ay yıldızlıların yeni hocası da belli oldu.

Son dakika haberi: A Millî Takım'da Stefan Kuntz'la yollar ayrıldı. EURO 2024 elemelerinde Ermenistan'la berabere kalan ay yıldızlı takımda Alman teknik adamın yeterliliği yeniden tartışmaya açılmıştı. Bu maçtan dört gün sonra Japonya'ya karşı alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından Kuntz, "Bazıları sahada yüzde yüzünü vermiyor, bu benim canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil" diyerek oyuncuları hedef almıştı. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi "Kuntz kendi bacağına ateş etti. Çok üzücü bir durum" diyerek hayal kırıklığını dile getirmişti. TFF yönetimi, Kuntz'un oyuncularla bağının koptuğuna hükmedip yolları ayırmaya karar verdi.

Federasyon yetkilileri, Japonya maçının ardından futbolcuları eleştiren Alman hocayı telefonla arayarak görevine son verildiğini bildirdi.

YENİ HOCA BELLİ OLDU

Öte yandan Kuntz'un ardından milli takım ile Fatih Terim, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı gibi isimlerin adı geçerken tahminler boşa çıktı. TGRT Haber'de ekranlara gelen "Stüdyoda Futbol" programında Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağını açıklayan Spor yorumcusu Tahir Kum, millilerin yeni hocasını duyurdu.

Tahir Kum, geçen sezon Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaşma sağlandığını iddia etti.

https://twitter.com/mtahirkum/status/1703324416329883790

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...