Son dakika: İstanbul Valiliği'nden derbiler için deplasman seyircisi kararı

Düzenleyen:
Son dakika: İstanbul Valiliği'nden derbiler için deplasman seyircisi kararı

SPOR Haberleri

Son dakika: İstanbul Valiliği'nden taraftarı üzen bir derbi kararı geldi. Valilik, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını duyurdu.

İstanbul Valililiği, kulüplerin kendi isteği üzerine derbilerde deplasman seyircisinin alınmayağını duyurdu. Valilik konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği konuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklamada şu ifadelere yer verildi:

3 BÜYÜĞÜN SEYİRCİSİ DEPLASMAN TRİBÜNÜNE GİDEMEYECEK

"İl Spor Güvenlik Kurulu'nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Fenerbahçe A.Ş. kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda,

İstanbul'da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Son dakika: İstanbul Valiliği'nden derbiler için deplasman seyircisi kararı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...