Son dakika: Hull City'de Şota Arveladze dönemi sona erdi

Düzenleyen:
Son dakika: Hull City'de Şota Arveladze dönemi sona erdi

SPOR Haberleri

Son dakika haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Teknik Direktör Şota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. Hull City, ligdeki son 6 maçında 5 mağlubiyet alarak 20'nci sıraya kadar geriledi.

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Kulüpten yapılan açıklamada, Acun Ilıcalı satın aldıktan sonra İngiliz ekibinin başına getirilen Şota ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı duyuruldu.

Hull City'den yapılan resmi açıklamada, "Hull City, teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayırmıştır. Yardımcı antrenör Peter van der Veen'in kulüpten ayrılacağını da doğrulayabiliriz. Andy Dawson, kalıcı bir atama yapılana kadar geçici baş antrenör rolünü üstlenecek" ifadeleri kullanıldı.

"GÖRÜŞLERİMİZİN UYUŞMADIĞI ORTAYA ÇIKTI"

İngiliz ekibinin internet sitesinden yapılan paylaşımda Hull City Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, "Milli takım arasında Şota ile takımın gidişatı ve kulübün geleceğini tartışmak için birkaç görüşmemiz oldu. Bu toplantılar devam ederken, görüşlerimizin uyuşmadığı ortaya çıktı ve yollarımızı ayırma kararı aldık. Şota ve Peter, buradan teşekkürlerimizle, en büyük saygılarımızla ve geleceğe yönelik sevgi dolu dileklerimizle ayrılıyor. Odak noktamız şimdi Andy'yi ve takımı desteklemek ve bu kulübü ileriye taşımak için mümkün olan en iyi adayı bulmak" değerlendirmesinde bulundu.

SON 6 MAÇTA 5 MAĞLUBİYET

İngiltere Championship'te son olarak Swansea City deplasmanına konuk olan ve 3-0 mağlubiyetle ayrılan Hull City'de teknik direktör Şota'nın geleceği tartışılıyordu. Sezona galibiyetlerle başlayan ve bir dönem liderliğe kadar yükselen ekip, son 6 maçında 5 mağlubiyet alarak 20'nci sıraya kadar geriledi.

ŞHOTA ARVELADZE KİMDİR?

Şota Arveladze 22 Şubat 1973 yılında Tiflis'te dünyaya geldi. Gürcü teknik direktör geçmişte forvet mevkiinde oynamış eski futbolcuydu. Kardeşleri Arçil ve Revaz da futbol oynamıştır.

Şota Arveladze; son olarak Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City takımının teknik direktörü olarak görev alıyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...