Son Dakika Galatasaray haberi: Gökdeniz Gürpüz'ü 3 yıllık sözleşme imzaladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Gökdeniz Gürpüz'ü 3 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ettiğini açıkladı. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray'a 3 yıllık imza attı. Sarı-Kırmızılılar daha önce de Bayern Münih II'den Eyüp Aydın'ı kadrosuna katmıştı.

Galatasaray Bundesliga devi Borussia Dortmund'da forma giyen 17 yaşındaki futbolcu Gökdeniz Gürpüz'ü transfer etti. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Dortmund'a 220 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Galatasaray'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle:

"25.02.2006 doğum tarihli profesyonel futbolcu Gökdeniz Gürpüz’ün transferi konusunda Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 220.000 euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcuyla ise 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır."

Galatasaray daha önce de Bayern Münih II'den Eyüp Aydın'ı kadrosuna katmıştı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1704915110148346226

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...