Son Dakika Galatasaray haberi: Deschamps'tan Sacha Boey kararı! Yine çağırmadı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Deschamps'tan Sacha Boey kararı! Yine çağırmadı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Galatasaraylı Sacha Boey'i aday kadroya çağırmadı. Sarı-Kırmızılı camia 23 yaşındaki sağ bekin özellikle Manchester United performansı sonrası milli takım için umutlanmıştı. Deschamps sağ bekteki sakatlık krizine rağmen Boey'e dönmedi.

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Didier Deschamps tarafından Fransa Milli Takımı için yeterli görülmedi. EURO 2024 Elemeleri'nde Hollanda ve İskoçya ile karşılaşacak Fransa'da aday kadroda değişiklik yaşandı. Sağ bek Benjamin Pavard sakatlanınca yerine Clauss çağrıldı.

TERCİHLERİ GUSTO VE CLAUS

Fransa'da Barcelona'nın yıldız savunma oyuncusu Jules Kounde'nin yerine kadroya dahil edilen Chelseali stoper Axel Disasi de sakatlığı sebebiyle takımda yer alamayacak. Disasi'nin yerine kadroya dahil edilen isim Leipzig forması giyen Castello Lukeba oldu. 

Sağ bekte ise yine Chelsea'den Malo Gusto ve Marsilya'dan Jonathan Clauss davet edildi. 

DESCHAMPS'TAN BOEY AÇIKLAMASI

Sarı-Kırmızılı camia 23 yaşındaki sağ bekin özellikle Manchester United performansı sonrası milli takım için umutlanmıştı. Didier Deschamps ise önceki gün basın toplantısında Sacha Boey sorusuna şu cevabı vermişti:

"Boey ve diğer oyuncuları yakından takip ediyoruz. O mevkide oyuncu sayımız çok fazla. Kadroya alınmayan futbolculara her zaman kapımız açık olacak. Şu an doğru kadro seçtiğimi düşünüyorum. Çok sayıda üst düzey oyuncumuz var."

Güncel piyasa değeri 17 milyon euroya yükselen Sacha Boey'nin Galatasaray'la 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

FRANSA MİLLİ TAKIMI ADAY KADRO

Kaleci:  Areola, Maignan, Samba

Defans: Clauss, Lucas Hernandez, Theo Hernandez, Konate, Kounde, Gusto, Saliba

Orta saha: Camavinga, Fofana, Kamara, Rabiot, Tchouameni

Forvet: Coman, Dembele, Giroud, Griezmann, Kolo Muani, Mbappe, Thuram

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...