Son Dakika Galatasaray haberi: Angelino Aslan oldu, anlaşma tamam

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Angelino Aslan oldu, anlaşma tamam

SPOR Haberleri

Bonservisi Bundesliga ekibi Leipzig’de olan ve geçen sezonu Hoffenheim’da kiralık geçiren 26 yaşındaki sol bek Angelino, Galatasaray'da! Sarı-Kırmızılılar, Angelino'nun satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda Leipzig ile anlaşmaya vardı. İspanyol futbolcunun önümüzdeki günlerde kampa katılması bekleniyor.

Angelino Galatasaray'da... Sarı-Kırmızılılar'ın bir süredir temas halinde olduğu İspanyol futbolcu için kulübü RB Leipzig'le anlaşıldı. TRT Spor ve A Spor'un geçtiği haberlere göre taraflar arasındaki ufak pürüzler de aşıldıktan sonra transferin cuma gününe kadar bitmesi bekleniyor.

KİRAMALA BEDELİ 2 MİLYON EURO

Avusturya kampında Angelino transferine ilişkin bir soruyu yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Angelino'nun haberi yeni geldi, beklemedeyiz" dedi.

Sarı-Kırmızılılar Angelino tranferinde Alman kulübüne kiralama bedeli olarak 2 milyon euro ödeyecek.

GALATASARAY & SOCAR İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Öte yandan Galatasaray, enerji şirketi SOCAR ile iş birliği anlaşması imzaladı. Sponsor firma, sarı-kırmızılıların Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda giyeceği forma göğüs kısmında yer alacak.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1678803502741569537

Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan üç yıllık sponsorluk reklam ve tanıtım hakları sözleşmesi imzalandı.

Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Spor Kulübü enerji sponsoru olan SOCAR, sarı-kırmızılı takımın UEFA organizasyonu altında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında giyeceği formanın göğüs kısmında da yer alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...