Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Joao Pedro, Alassane Pléa, Berisha, Firmino, Kim min-jae

Düzenleyen:
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Joao Pedro, Alassane Pléa, Berisha, Firmino, Kim min-jae

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın bir süredir pazarlık halinde olduğu Cagliari'nin golcüsü Joao Pedro, Fenerbahçe'ye evet dedi. Sarı-Lacivertliler golcü transferinde ezeli rakibine son dakika golü attı. Dün akşam Norveçli santrfor Joshua King'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe, 1 numaralı golcüsünü de Serie A'dan getiriyor.

Brezilya asıllı İtalyan forvet Cagliari'de iyi bir sezon geçirdi. Galatasaray yönetimi 30 yaşındaki forvetle yıllık 2 milyon euro ve 3 yıllık sözleşme üzerinden el sıkıştı. Galatasaray, Abdülkerim transferinde olduğu gibi bonservis bedelini 2-3 yıla yaymak istiyordu. Cagliari ile pazarlıklar sürüyordu.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Fenerbahçe, Joao Pedro için Cagliari'yle 6.5 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaştı. Joao Pedro'nun menajerlerinin, Fenerbahçe ile kontratın son detaylarını görüşmek için cuma günü Türkiye'de olması bekleniyor. Yıldız futbolcu 3 yıllık kontrata imza atacak.

Tecrübeli futbolcu kariyerinde 377 maça çıktı ve 110 gol, 40 asistlik performans gösterdi. 

2014'ten beri Cagliari'de oynayan Brezilya asıllı yıldız İtalya Milli Takımı'nda da oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...