Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberi: Alexander Djiku sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberi: Alexander Djiku sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Fransa'da dört sezonluk Strasbourg kariyeri sona eren ve boşa çıkan Alexander Djiku transferinde sona geldi. 28 yaşındaki stoper yarın sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelecek. Gana asıllı Fransız futbolcu Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Fenerbahçe bir süredir temas halinde olduğu Gana asıllı Fransız stoper Alexander Djiku'nun transferini bitirmek üzere.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Alexander Djiku sağlık kontrolü ve resmi imza için İstanbul’a davet edildi. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın resmi teklif yaptığı 28 yaşındaki futbolcunun temsilcisi transfer görüşmelerinde bulunmak için önceki gün İstanbul’a gelmişti.

BURSASPOR'UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Bursaspor 2017 yazında Djiku'yla ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Bursaspor’un transfer listesinde ilk sırada yer alan Alexander Djiku için Fransız ekibi Caen’in 1.5 milyon euro bonservis ücretini peşin istemesi, yönetimi bu transferden vazgeçirmişti.

Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberi: Alexander Djiku sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor

İstanbul'da yapılacak son görüşmenin ardından Szalai'nin Almanya'ya gideceği öğrenildi.

SZALAİ GİDİYOR DJİKU GELİYOR

Arda Güler'i 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e satan Sarı-lacivertliler, bu kez Atilla Szalai için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Yaklaşık 1 haftadır Alman ekibi Union Berlin ile pazarlıklarını sürdüren yönetim, 12 milyon euroluk teklifi kabul etmemişti. Kicker'in son dakika olarak geçtiği habere göre; Union Berlin ve Fenerbahçe'nin 14 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...