Son dakika: Fenerbahçe seyircisi Kayserispor maçına alınmayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Fenerbahçe seyircisi Kayserispor maçına alınmayacak

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de maçına deplasman takımı taraftarları alınmayacak. 

Kayserispor hafta başında Fenerbahçe taraftarının deplasman tribününe alınmaması için Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu'na başvuru yapmıştı. Sarı kırmızılıların talebi kabul edilmişti. Kayserispor başvuru için ise "Bizlere ulaşan ve oynanacak futbol maçına; futbol doğasına uygun olmayan, kötü niyetli yaklaşımlarla ilgili mesajlar, bizi böylesine zor bir konuda Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu’na müracaat etmeye mecbur bırakmıştır." açıklamasını yapmıştı.

FENERBAHÇE TARAFTARINA RET 

Kayseri 2'nci İdare Mahkemesi'nce alınan nihai karar ise şöyle: "2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 27'nci maddesinin 2'nci fıkrasında, 'Danıştay veya idarî mahkemeler, idarî işlemin uygulanması hâlinde telâfisi güç veya imkânsız zararların doğması ve idarî işlemin açıkça hukuka aykırı olması şartlarının birlikte gerçekleşmesi durumunda, davalı idarenin savunması alındıktan veya savunma süresi geçtikten sonra gerekçe göstererek yürütmenin durdurulmasına karar verebilirler...' hükmüne yer verilmiştir. Dosyanın incelenmesinden; olayda, yukarıda anılan Kanun hükmünde öngörülen şartların bir arada gerçekleşmediği anlaşıldığından, yürütmenin durdurulması isteminin reddine, tebligatın tamamlanmasına, kararın tebliğini izleyen günden itibaren yedi (7) gün içerisinde Ankara Bölge İdare Mahkemesine itiraz yolu açık olmak üzere 03/03/2023 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...