Son Dakika Fenerbahçe haberi: Pendikspor'dan İsmail Kartal'a stadyum cevabı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Pendikspor'dan İsmail Kartal'a stadyum cevabı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pendikspor maçının 2500 kapasiteli Pendik Stadı'nda oynanacak olması için, "stadının, zeminin her şeyin Süper Lig’e hazır olması gerekir" dedmişti. Pendikspor'dan Fenerbahçe'ye ve İsmail Kartal'a stadyum cevabı geldi.

Süper Lig’in 10. haftasında oynanacak Pendikspor - Fenerbahçe maçı, 2.500 seyirci kapasiteli Pendik Stadyumu'nda oynanacak. Süper Lig'in yeni ekibi iç sahada Hatayspor, Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını Ümraniye Şehir Stadı'nda oynamıştı.

Pendikspor yönetimi Fenerbahçe maçı öncesi stadyum değişikliğine gidince konu özellik Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma konusu olmuştu. Zira, stadyum kapasitesinin yüzde 5'i olan deplasmanda tribününde sadece 125 Sarı-Lacivertli taraftar yer alabilecek.

https://twitter.com/PendiksporK/status/1717231807048175823

STADI OLMAYAN TAKIM SÜPER LİG'E NEDEN ÇIKIYOR?

Ludogorets maçının basın toplantısın deplasmanda oynanacak maçın stadının kapasitesine ve zeminine ilişkin soruyu cevaplayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şunları söyledi:

“Kararı federasyon verecek. 2500 kapasiteli bir takım Süper Lig’e çıkıyorsa o zaman bunun stadının, zeminin her şeyin Süper Lig’e hazır olması gerekir ki herkes eşit şartlarda futbol oynasın, mücadele etsin. Bizim sorunumuz değil, Pendikspor’un, yönetiminin, federasyonun sorunu.

Biz mecburen gidip orada oynayacağız. Daha iyi imkanlarda, daha iyi bir zeminde oynamayı tabii ki herkes ister. Nasıl ki her takım gelip bizim stadımızda o coşkuyu yaşıyorsa, o sinerjiyi alıyorsa biz de her gittiğimiz yerde futbolumuzu aynı şekilde oynamak isteriz."

Konyaspor'u deplasmanda yenerek ilk galibiyetini alan Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, pazar günü saat 19.00'da lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk duman 25 Ekim 2023 20:50

bize heryer Kadıköy

Sonraki Haber Yükleniyor...