Son Dakika Fenerbahçe Haberi: Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos imza için İstanbul'a geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe Haberi: Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos imza için İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Fenerbahçe kadrosunu Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos ile güçlendiriyor. İskoç devi Rangers'tan ayrılan 27 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile transfer görüşmelerinde bulunmak ve sağlık kontrolü için bu gece 01.00’de İstanbul’da olacak. Sarı-Lacivertliler'de Morelos transferinin ardından Michy Batshuayi'nin satılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği; Michy Batshuayi gidiyor, Belçikalının yerine Alfredo Morales geliyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Alfredo Morelos ve Temsilcisi Martin Camano, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerinde bulunmak ve sağlık kontrolü için bu gece 01.00’de İstanbul’da olcak.

RANGERS'TAN AYRILDI, BOŞTA

Kolombiyalı futbolcu İskoç devi Rangers'ın UEFA Avrupa Ligi'nde final oynadığı sezon adından söz ettirmişti. Son 6 sezondur Rangers formasıy giyen Morelos bu yaz sözleşmesini uzatmamış ve boşa çıkmıştı.

Fenerbahçe, Alfredo Morelos transferini bedavaya gerçekleştirecek. Yıldız futbolcu geçen sezon 45 maçta 12 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

BATSHUAYİ PREMİER LEAGUE'E...

Fenerbahçe'nin geçen sezon Chelsea'den tapusunu aldığı Belçikalı golcü Michy Batshuayi ise Nottingham Forest'la anlaşmak üzere. Premier League'de 2. sezonunu geçiren Forest, 30 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'ye 7 milyon euro teklif etti.

Bir sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giydikten sonra Fenerbahçe’nin Chelsea’den 3.5 milyon euroya bonservisini aldığı Batshuayi 2 katı fiyatına elden çıkarılıyor. Edin Dzeko’nun gelişiyle kulübeye mahkum kalan Belçikalı oyuncunun da transfere sıcak bakıyordu. 

Son Dakika Fenerbahçe Haberi: Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos imza için İstanbul'a geliyor

Son Dakika Fenerbahçe Haberi: Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos imza için İstanbul'a geliyor

Rangers'ta 6 sezon geçiren Morelos 165 maçta 76 gol attı.

TWENTE MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 31 Ağustos Perşembe akşamı deplasmanda Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarının İstanbul etabını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılarak dar alanda pas çalışmaları yapan futbolcular idmanı; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sarı-lacivertliler yarın öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente gidecek ve karşılaşmanın son antrenmanını maçın oynanacağı stadyumda yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...