Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal Trabzonspor maçı öncesi PFDK'lık oldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal Trabzonspor maçı öncesi PFDK'lık oldu

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pendikspor maçının ardından basın toplantısında hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada Kartal'ın, Siltaş Yapı Pendikspor ile oynanan müsabakanın ardından verdiği röportaj ile basın toplantısında hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak disipline gönderildiği belirtildi.

İSMAİL KARTAL NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pendikspor karşısında aldıkları 5-0’lık galibiyetin ardından verilmeyen penaltıyı gündeme getirdi. Başarılı çalıştırıcı, "Rica ediyorum hakemler birazcık daha eşit çalsınlar. Maç 0-0 olsa ne olacaktı?" diye sordu.

PENALTI İSYANI

Hakemlerin kendi pozisyonlarını VAR’da çok daha fazla incelediğini aktaran Kartal, “Kendi işimize bakıyoruz. Oynadığımız tüm maçları hak ederek kazanarak elde ettik. Başkalarının nasıl kazandığına bakmıyorum. Bundan sonra iyi şekilde devam edeceğiz. Penaltı pozisyonunda daha ne yapılması lazım penaltı verilmesi için. Rica ediyorum hakemler birazcık daha eşit çalsınlar. Maç 0-0 olsa ne olacaktı. Hakemlerin eşit olmasını istiyorum. Bizim attığımız goller fazla irdeleniyor ama başka taraflarda ne kadar irdeleniyor ne kadar irdelenmiyor" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...