Son dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal sonrası ilk ayrılık kesinleşti, sosyal medyadan veda etti...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal sonrası ilk ayrılık kesinleşti, sosyal medyadan veda etti...

SPOR Haberleri

Jorge Jesus'un ardından İsmail Kartal ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz sezon başında Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli'den kiralanan Ezgjan Alioski'nin geleceği de belli oldu. İşte detaylar...

Son dakika Fenerbahçe haberi: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdüren ve sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör değişimi yaşandı. Jorge Jesus'un yerine getirilen isim İsmail Kartal olurken, sarı lacivertlilerde üçüncü Kartal dönemi başlamış oldu.

Mesaisine ara vermeden başlayan Kartal, gelecek sezonun yapılanması için harekete geçti. Gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili yönetimle görüş alışverişi yapan Kartal'ın yönetimindeki sarı lacivertlilerde ilk ayrılık da belli oldu.

Geçen sezonun başında Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'den kiraladığı Ezgjan Alioski, Fenerbahçe'ye veda etti.

"BENİM İÇİN BİR ONURDU"

Kuzey Makedonyalı sol bek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Merhaba Fenerbahçe ailesi. Veda etmek her zaman zor ama hayat böyle. Sadece söylemek istiyorum ki, desteğiniz için çok teşekkürler. Fenerbahçe’de oynamak ve buranın bir parçası olmak benim için bir onurdu. Size en iyi dileklerimi sunuyorum. Bolca başarı ve iyi şanslar, teşekkürler" dedi.

26 MAÇTA 1 GOL 2 ASİST ÜRETTİ

Fenerbahçe formasıyla 26 resmi maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 1 gol - 2 asistlik bir performans sergilerken, Ziraat Türkiye Kupası sevinci de yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...