Son Dakika Fenerbahçe haberi: Hatayspor maçı öncesi iki sakatlık

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Hatayspor maçı öncesi iki sakatlık

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'e 8'de 8'le başlayan Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Hatayspor maçında Serdar Aziz ile Joshua King forma giyemeyecek.

Fenerbahçe milli stoper Serdar Aziz ile Norveçli forvet Joshua King'in sakatlandığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, antrenmanda darbe alan Serdar Aziz'in sol ayak bileği iç bağlarında yırtık tespit edildiği ve 32 yaşındaki stoperin tedavisine başlandığı belirtildi.

King'in ise sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık belirlendiği aktarıldı. İki futbolcuya da "geçmiş olsun" dileğinde bulunuldu.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1715376148354306381

SAMET AKAYDIN İLK 11'E

Fenerbahçe'deki 2. sezonunu geçiren Joshua King bu sezon Süper Lig'de 3 maçta yalnızca 40 dakika süre alabildi ama bu sürede 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Teknik direktör İsmail Kartal yıldız ismi daha çok Avrupa'da kullandı.

A Milli Takım'ın son 2 maçında 180 dakika forma giyen Samet Akaydın'ın Serdar Aziz ve Djiku'nun yokluğunda ilk 11 başlaması bekleniyor.

Son Dakika Fenerbahçe haberi: Hatayspor maçı öncesi iki sakatlık

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...