Son dakika: Fenerbahçe Diego Rossi’nin bonservisini aldığını KAP’a bildirdi!

Düzenleyen:
Son dakika: Fenerbahçe Diego Rossi’nin bonservisini aldığını KAP’a bildirdi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna kiralık olarak kattığı Diego Rossi’nin 5,5 milyon euro karşılığında bonservisinin alındığını açıkladı. KAP’a bildiren Fenerbahçe, Rossi’nin bonservisi için ABD MLS ekibi Los Angeles'a 5.5 milyon Euro ödeyecek.

Fenerbahçe, Diego Rossi’nin bonservisini 5.5 milyon avro karşılığında alındığını ve oyuncuyla 2025'e kadar sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi. 

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

''2021-22 Sezonu başından beri kadromuzda kiralık olarak forma giyen profesyonel futbolcu Diego Rossi'nin, 5.500.000 Euro bonservis bedeli karşılığında kalıcı olarak kadromuza katılması konusunda Major League Soccer (MLS) ile mutabık kalınmıştır. Oyuncu ile 31.05.2025 tarihinde sona erecek; 2022-23, 2023-24 ve 2024-25 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.''

Son dakika: Fenerbahçe Diego Rossi’nin bonservisini aldığını KAP’a bildirdi!

11 GOLE DOĞRUDAN KATKI VERDİ 

Sezon başında MLS ekiplerinden transfer edilen Diego Rossi, 25 lig maçında 4 gol 7 asist yaptı. 11 gole katkı sağlayan 24 yaşındaki futbolcu, Uruguay Milli Takımı'na davet edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...